Akciós szabályzat visszavonásig

Érvényes: 2021. május 2-től az Optika Plus üzletekben visszavonásig

 

Komplett szemüveg* vásárlása esetén az alábbi akciók érvényesek:

  • Egyfókuszú szemüveg 12.900 Ft, mely tartalmaz 1 db View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee 1.5 HMC+ szemüveglencsét felületkeményítéssel és tükröződéscsökkentő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot.

 

  • Egyfókuszú vékonyított szemüveg 19 900 Ft, mely tartalmaz 1 db View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee 1.6 HMC+ vékonyított szemüveglencsét felületkeményítéssel és tükröződéscsökkentő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot.

 

  • Egyfókuszú dioptriás napszemüveg 20.900 Ft, mely tartalmaz 1 db View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee SUN 1.5 HMC színezett napszemüveglencsét felületkeményítéssel és tükröződéscsökkentő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot. (A lencse barna, szürke és szürkés-zöld változatban rendelhető, 85%-os színtelítettséggel)

 

  • Egyfókuszú fényre sötétedő szemüveg 29.900 Ft, mely tartalmaz 1 db View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee PHOTO 1.56 HMC+ fényre sötétedő szemüveglencsét felületkeményítéssel és tükröződéscsökkentő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot. (A lencse barna és szürke változatban rendelhető)

 

  • Egyfókuszú kékfényszűrős szemüveg 27.900 Ft, mely tartalmaz 1 db View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee 1.5 BLC szemüveglencsét felületkeményítéssel és kékfényszűrő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot.

 

  • Egyfókuszú vékonyított kékfényszűrős szemüveg 36.900 Ft, mely tartalmaz 1 db View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee 1.6 BLC vékonyított szemüveglencsét felületkeményítéssel és kékfényszűrő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot.

 

  • Digitális eszközökhöz fejlesztett szemüveg 37.900 Ft, mely tartalmaz 1 db View Optics márkájú keretet, 1 pár Sync III 1.5 SHV speciális szemüveglencsét felületkeményített réteggel ellátva, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot.

 

  • Digitális eszközökhöz fejlesztett, kékfényszűrős szemüveg 47.900 Ft, mely tartalmaz 1 db View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee 1.5 BLC speciális szemüveglencsét felületkeményítéssel és kékfényszűrő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot réteggel ellátott lencsét, a csiszolási díjat és a szemvizsgálatot.

 

  • Multifokális szemüveg 59. 900 Ft, mely tartalmaz 1 db View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee FreeForm multifocal 1.50 HVCP multifokális szemüveglencsét felületkeményítéssel és tükröződéscsökkentő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és szemvizsgálatot.

 

  • Vékonyított multifokális szemüveg 72.900 Ft, mely tartalmaz 1 db View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee FreeForm multifocal 1.60 HVCP vékonyított multifokális szemüveglencsét felületkeményítéssel és tükröződéscsökkentő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és szemvizsgálatot.

 

  • Fényre sötétedő multifokális szemüveg 79.900 Ft, mely tartalmaz 1 db View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee FreeForm multifocal PHOTO 1.50 HVCP fényre sötétedő, multifokális szemüveglencsét felületkeményítéssel és tükröződéscsökkentő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és szemvizsgálatot. (A lencse barna és szürke változatban rendelhető)

 

  • Vékonyított fényre sötétedő multifokális szemüveg 92.900 Ft, mely tartalmaz 1 db View Optics márkájú keretet, 1 pár Maxxee FreeForm multifocal PHOTO 1.60 HVCP vékonyított, fényre sötétedő, multifokális szemüveglencsét felületkeményítéssel és tükröződéscsökkentő réteggel ellátva, a csiszolási díjat és szemvizsgálatot. (A lencse barna és szürke változatban rendelhető)

 

 

20% kedvezmény minden Hoya márkázott egyfókuszú és multifokális szemüveglencsére

 

Optikai keret kedvezmény:

 • 70% kedvezményt biztosítunk az üzletben kijelölt „Outlet” optikai keretekre

 

Napszemüveg vásárlásnál az alábbi kedvezmény érvényes:

 • 70% kedvezményt biztosítunk az üzletben kijelölt „Outlet” napszemüvegekre
 • 50% kedvezményt biztosítunk, az üzletben kijelölt A-Z márkájú, nem polarizált napszemüvegekre (csak a 2 megjelölt üzletben: Pécs, Váci úti Tesco, Budapest)

 

A szemvizsgálati díjat elengedjük üzletünkben!

A szemvizsgálat ára 5 000 Ft, amit minden esetben jóváírunk a szemüveg árából. Abban az esetben, amennyiben nem készül azonnal szemüveg a vizsgálati díjat ki kell fizetni, melyért egy 5 000 Ft-os kupont adunk. A kupon a vizsgálattól számított 1 hónapon belül levásárolható. Nem számítunk fel vizsgálati díjat, amennyiben nem tart igényt a vizsgálati eredmény elvitelére vagy abban az esetben sem, ha szembetegség miatt nem készíthető szemüveg.

 

Az akciós termékek árából egyéb kedvezmény nem vonható le. A komplett szemüveg akció más akcióval nem vonható össze. A kedvezmények készpénzre nem válthatók.

 

 

 

 

 

Szakértelem, odafigyelés és minőség a védjegyünk.